De druiven voor deze pinot grigio werden handmatig in september geoogst en ondergingen een vergisting op lage temperaturen voor een goede fruitextractie. De wijn kreeg in 2019 o.a. een gouden medaille tijdens de Challenge International du Vin in Bordeaux.
Mooie, frisse en intense aroma’s van peer, kweepeer, citroenzest, ananas, perzik, onrijpe banaan en natte steen. Een frisse en pittige smaak met fijne zuren, zacht wit fruit en mooie bitters die je doen verlangen naar de volgende slok.
Met deze wijn maak je indruk. Je ruikt kersen en pruimen, maar ook droge kruiden. Rijp rood fruit samen met zoete specerijen maakt dit glas wijn sappig en vol in de smaak. Een lekker ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde bush-wijnstokken, ouder dan 50 jaar uit Pedrosa de Duero gelegen op 800 m. Hoog en geplant op zeer arme gronden, ideaal voor wijnbouw. ...
Meer over deze wijn
Klassieke combinatie van zuidelijke druiven, op het fruit gemaakt. Heerlijk sappig, met frisheid, rode kersen, niet heel krachtig, maar open en verleidelijk, met fijne zuren, heel fruitig en ...
Meer over deze wijn
Ambitieus gemaakte Zuid Afrikaanse witte wijn. Citroengeel. De geur is expressief en complex, de smaak aromatisch: rijp geel fruit, sinaasappelschil, volle abrikozen, gedroogde bloemen, ...
Meer over deze wijn