In het aankoopdocument van Luigi Arnulfo uit 1874 werd al gesproken over de wijngaard ‘Campo dei Buoi’. De wijngaard is slechts 1,19 hectare groot en heeft een zuidelijke expositie. Je proeft kersen, bessen, bloemen en vanille. Maar ook verse munt, eucalyptus en exotische specerijen. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Uitstekende, met 94/100 punten bekroonde Barolo die al mooi op dronk is. Afkomstig uit de kelders van de familie Dezzani, één van de meest onderscheiden producenten in het hart van Piemonte.
Meer over deze wijn
Helder robijnrood met oranje reflexen, zacht boeket van rozen, viooltjes, rijp fruit en kruiden. In de mond is zacht en elegant en sober. ...
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Biologische Barolo. Je komt het niet zo vaak tegen. Dat heeft alles te maken met het grillige klimaat van Piemonte. De druiven komen uit 11 verschillende dorpen. Schenk hem bij pasta met een ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn