Caramba! Wat een spektakelstuk in je glas. De vergisting vindt in eikenhouten vaten plaats en hierdoor krijgt de wijn een extra stukje kracht. Daarna blijft de wijn voor een periode van 5 maanden op de eigen gistcellen (sobre lias) liggen tot het moment van botteling. Dit geeft de wijn nog meer diepgang en complexiteit. Alsof die mooie ronde Chardonnay en de altijd erg kruidige en exotische Garnatcha druiven dat nog nodig hadden. Ik zeg: 'Proef zelf maar!'Niet voor niets bekroond tot beste huiswijn van 2 sterren Restaurant FG!
Geurt als een bellefleur met plezierig rood fruit zoals kersen en bramen in de neus. In de mond dan lekker soepel met wederom sappig rood fruit een klein zoetje een ietsje trekdrop en ...
Meer over deze wijn
Deze Grüner van de lössbodems is: lekker strak, knapperig fris en doet vermoeden dat je met een high end Gruner te maken hebt. Verwacht groene appel, een snufje witte peper en die typische ...
Meer over deze wijn
Bijna te goed om waar te zijn, maar dit is toch wel de meest waanzinnige Merlot die ik de in de afgelopen jaren in dit prijssegment heb geproefd. Er staat gewoonweg een hele volwassen wijn ...
Meer over deze wijn
Kanariegele wijn met zeer heldere gouden tinten. De aroma's combineren de frisheid van citrusvruchten, veroorzaakt door de noordelijke ligging van de wijnstokken, met goed gerijpte fruitige ...
Meer over deze wijn