Caramba! Wat een spektakelstuk in je glas. De vergisting vindt in eikenhouten vaten plaats en hierdoor krijgt de wijn een extra stukje kracht. Daarna blijft de wijn voor een periode van 5 maanden op de eigen gistcellen (sobre lias) liggen tot het moment van botteling. Dit geeft de wijn nog meer diepgang en complexiteit. Alsof die mooie ronde Chardonnay en de altijd erg kruidige en exotische Garnatcha druiven dat nog nodig hadden. Ik zeg: 'Proef zelf maar!'Niet voor niets bekroond tot beste huiswijn van 2 sterren Restaurant FG!
Heerlijk die uitbundige aroma's in je neus! Erg frivool maar vooral gedomineerd door verse aardbeien en frambozen met een pittige rode peper hint. In de mond begint deze rosé spectaculair ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Om deze bijzondere Merlot te krijgen wordt de opbrengst van de wijnstokken zeer laag gehouden. Voordat de speciaal geselecteerde druiven worden geoogst mogen ze nog even lichtjes aan de ...
Meer over deze wijn
Neem een Bourgogne glas en schenk deze klasbak niet te koud.Er komt een waaier aan aroma's zoals abrikoos, mandarijn, mango en een vleug vanille uit je glas stuiven. De wijn is boterzacht en ...
Meer over deze wijn