Zoete Duitse rode wijn gemaakt van dornfelder: een teinturier. Dat wil zeggen dat het vruchtvlees van de druif donker van kleur is, in plaats van kleurloos zoals bij de meeste blauwe druiven. Alcoholpercentage: 11%. Inhoud: 75cl.
Dornfelder is het tweede meest aangeplante druivenras in Duitsland vanwege zijn betere weerstand tegen rot, hij is vroeg rijp en kan hogere natuurlijke alcohol genereren dan de meeste andere ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn