Neem allereerst een Bourgogne glas. En schenk daar dan deze goudgele krachtpatser in.Tijdens het walsen komen aroma's vrij waaronder: bloemen honing amandel gedroogd fruit boter en vanille (houtrijping). In de mond komt de complexiteit voluit aan bod met een volle een heerlijke botertoon daarna tropisch fruit zoals ananas en perzik. De wijn heeft een uitgebalanceerde zuurgraad die de spanning in de wijn houdt.Niet te koud schenken en na minimaal 20 minuten decanteer tijd komt de ware Ik pas tevoorschijn. Veel plezier aan tafel!
De Cave de Richemer heeft als slogan: 'your stopover between land and sea!'Tja wat moet je daar nog aan toevoegen als je deze bloedstollend goed gemaakte Sauvignon Blanc hebt gedronken? De ...
Meer over deze wijn
Chardonja of Chardonnay? Ik weet het wel. Wat kan het toch verfrissend zijn dat je een keer een Chardonnay drinkt die niet door de houtrijping compleet van zijn DNA af is geraakt. Nee dit is ...
Meer over deze wijn
Het is een intense wijn die vol rood uit het glas spat. De jaargang 2011 is een absolute 5* Vintage. Behandel deze wijn dan ook zo. De wijn kun je dus makkelijk een paar jaar wegleggen. Of ...
Meer over deze wijn
Deze rode Béroia is soepel, sappig en vol Zuid-Frans karakter. Denk aan rijpe kersen, zwarte bessen en een vleugje kruiden, allemaal verpakt in een zachte, frisse stijl.Geen zware jongen, ...
Meer over deze wijn