Gestoofde pruim, bessenjam en specerijen kom je tegen in deze volle wijn die verrukkelijk Smaakt bij smeuig eten. Ook zomaar lekker, bij italiaanse kaas.
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
De Italiaanse druif primitivo is de held van het zuiden. Hij staat voornamelijk aangeplant in Puglia, de hak van de laars. Hij levert krachtige wijnen op. Deze wijn past perfect bij gourmet, ...
Meer over deze wijn
Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Monbellezio in de Benelux, voorheen Montebello, werd er destijds een speciale Black Label Cuvée geselecteerd van de rijkste druiven van de oogst. ...
Meer over deze wijn
Appassimento is een traditionele Italiaanse techniek waarbij druiven worden gedroogd om hun smaken en suikers te concentreren voordat ze worden geperst en vergist tot wijn. Deze methode ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn