Beaujolais smaakt fris en fruitig: precies de rode wijnen die nu helemaal in zijn. Moulin-a-Vent is een 'Cru du Beaujolais', dat zijn de beste wijnen uit de streek. Beaujolais wordt gemaakt van de gamaydruif. Moulin-a-Vent is een van de 'Crus du Beaujolais', dat zijn de beste wijnen uit de streek. Er zijn tien crus en het leuke is dat ze op elkaar lijken maar ook een eigen stijl hebben. Het zijn allemaal relatief lichte rode wijnen met een fruitige smaak, maar je proeft zeker verschillen. Deze Moulin-a-Vent smaakt voller, krachtiger en ook iets kruidiger dan bijvoorbeeld een Fleurie. Het is een Beaujolais om bij te eten. Coq au vin bijvoorbeeld, een populair gerecht in de streek zelf, of een pittige quiche. Georges Duboeuf is wereldwijd het bekendste wijnhuis in de Beaujolais. Het is een familiebedrijf dat sinds 1964 in de streek werkt. De Beaujolais van Duboeuf vind je overal in de wereld.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn