De oogst begint wanneer de Chardonnay druiven goudkleurig worden en hun suikers hun piek hebben bereikt om een volle smaak te garanderen, boordevol rijpe fruitaroma’s en een bescheiden hoog alcoholgehalte. Nadat de wijn is gemaakt, wordt hij gerijpt op Franse- en Amerikaanse eikenhouten vaten om hem een rijke stijl met een complexe structuur en finesse te geven.
Goud van kleur met rijpe fruit aroma’s zoals gele peer, citurs en perzik. Daarnaast rijke en romige smaken van vanille, honing en butterscotch.
Geniet van deze wijn in combinatie met een gebraden kip, een romige zeevruchtenrisotto en gegrilde zalm. De rijke, boterachtige tonen van de 1924 Buttery Chardonnay complementeren de smaken van deze gerechten perfect!
Deze volle, krachtige en fruitige wijn heeft een kenmerkende lichtrode Pinot Noir kleur. In de neus komen duidelijke aroma’s van rood en zwart fruit naar voren zoals aardbei, kersen, ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige wijn heeft de typische zachte smaak van Zuid Italië. Mooi vol, gekonfijt rood fruit, specerijen en kruidigheid. De volle, lange, zachte afdronk is geweldig.
Lekker in ...
Meer over deze wijn