Auxerrois is een oud druivenras, dat vermoedelijk uit Lotharingen afkomstig is. De naam komt echter van het graafschap Auxerrois (Auxerre, Chablis). Deze druif is zeer geschikt voor de Limburgse bodem en het Limburgse klimaat. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
De Trois Chateaux wijnen van Kuentz-Bas worden gemaakt van druiven uit de beste wijngaarden van het domein. Ze worden biodynamisch verbouwd en zijn Demeter gecertificeerd. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Biologisch gecertificeerde auxerrois van 55 jaar oude druivenplanten. Vol en warm met wilde perzik en gele pruim. Lekker om te schenken bij vitello tonato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De Auxerrois druif is een kruising tussen pinot blanc en heunisch weiss en komt van origine uit Frankrijk. Oorspronkelijk bedoeld voor koele wijngebieden zoals de Franse Elzas en dus ook ...
Meer over deze wijn
Deze frisse Auxerrois is voor velen een tongbreker, maar wel een echte 'palate pleaser'! Een scala aan intense fruitaroma's streelt de neus. De subtiele zoetigheid van het fruit maakt deze ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Mousserende zoete Noord-Italiaanse wijn gemaakt van de muskaatdruif. Hij heeft een laag alcoholpercentage van slechts 5%. Je ruikt de geur van witte bloemen, tafeldruiven en peren. Alcoholpercentage: 5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Brut Millesimato is een term die je niet elke dag tegenkomt op een prosecco. Hij is droog gevinifieerd, vandaar de term Brut. Daarnaast is het een single vintage wine. Alle gebruikte druiven ...
Meer over deze wijn