Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en peper. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Siciliaanse shiraz met een vette knipoog naar de wereldberoemde Noord-Italiaanse wijnen die worden gemaakt van ingedroogde druiven zoals Amarone, Ripasso en Recioto. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Van het wereldberoemde Mazzei, bekend vanwege hun top Chianti’s. Met de hulp van Planeta hebben ze op Sicilië ook een geweldige plek gevonden om nero d’avola druiven te verbouwen. In dubbele ...
Meer over deze wijn
Intense en geconcentreerde wijn gemaakt van aan de druivenstok ingedroogde syrah. De wijn krijgt hierdoor meer kracht en smaak. Met pruimen, peper en veel lengte. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De druif pecorino is vernoemd naar de schapen, die van de rijpe druiven snoepen in de wijngaard. Deze Riporta pecorino is vol van smaak en levendig fris. Lekker bij vitello tonnato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn