Klassieker voor een modern etentje. Veel fruit, vleug specerijen en een perfecte balans. Gemaakt van 5 druivenrassen, dezelfde als die van toppers uit Bordeaux. Dit is echt een krachtige, volle wijn die het lekkerste is als je erbij eet. Bijvoorbeeld groot vlees uit de oven of een kruidige stoofschotel. Hij heeft aroma's van gekonfijte vruchten en tonen van tabak en mokka afkomstig van de lagering op eikenhouten vat. Heel knap dat zo'n gespierde wijn ook zo mooi in balans blijft en lekker zacht blijft hangen. La Motte is al een aantal jaar bezig om volledig biologisch druiven te verbouwen. Omdat ze bij La Motte geloven in het belang van bio-diversiteit kweken ze op de delen land die ongeschikt zijn voor wijnbouw inheemse bloemen. Het huis beschikt over een grote verzameling zeldzame orchideeen. In La Motte's winkel zijn behalve alle wijnen ook bloemen en etherische olien, gewonnen uit La Motte's bloemen, te koop.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn