35% van deze witte Chileense La Palma wijn is vergist in nieuwe Franse eikenhouten vaten en heeft vervolgens 6 maanden gerijpt op gist depot voor extra smaak. Je proeft duidelijk ananas, peer en vanille in deze wijn. Opgericht in 1824 is Vina la Rosa een van Chili's oudste wijnbedrijven. In 1824 besloot don Francisco Ignacio, een 'hacienda' te kopen voor zijn eerstgeboren zoon. Hij werd verliefd op het mooie landschap van Cachapoal Valley, 120 kilometer onder Santiago. Hij kocht de 'hacienda' van de eerste president van Chili, Manual Encalada. De koop omvatte niet alleen de boerderij maar in de deal zaten ook wijnvaten, wijnkelders en uit Frankrijk geïmporteerde druivenranken. Sindsdien heeft de familie zich vol passie op de wijnbouw gestort. Inmiddels staat de zesde generatie aan het roer van dit wijnbedrijf.
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Dit is een heerlijke, frisse wijn om mee te borrelen. Hij heeft de fruitige smaak van peer en meloen. Gemaakt van biologisch verbouwde druiven. De druiven voor deze fruitige Pinot Grigio ...
Meer over deze wijn
Hippe en trendy Italiaanse wijn klassieker, rechtstreeks van het Italiaanse terras. Deze mild bruisende wijn met een frisse en vriendelijke smaak, frizzante met vlierbloesem en munt, is ...
Meer over deze wijn