35% van deze witte Chileense La Palma wijn is vergist in nieuwe Franse eikenhouten vaten en heeft vervolgens 6 maanden gerijpt op gist depot voor extra smaak. Je proeft duidelijk ananas, peer en vanille in deze wijn. Opgericht in 1824 is Vina la Rosa een van Chili's oudste wijnbedrijven. In 1824 besloot don Francisco Ignacio, een 'hacienda' te kopen voor zijn eerstgeboren zoon. Hij werd verliefd op het mooie landschap van Cachapoal Valley, 120 kilometer onder Santiago. Hij kocht de 'hacienda' van de eerste president van Chili, Manual Encalada. De koop omvatte niet alleen de boerderij maar in de deal zaten ook wijnvaten, wijnkelders en uit Frankrijk geïmporteerde druivenranken. Sindsdien heeft de familie zich vol passie op de wijnbouw gestort. Inmiddels staat de zesde generatie aan het roer van dit wijnbedrijf.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn