Deze Franse druif werd in 1972 door Marqués de Riscal in de Rueda op een andere manier geherintroduceerd. Door de druiven met weinig contact in zuurstof te laten komen, werd ineens een hele frisse wijn gemaakt in plaats van de oxidatieve stijl die voorheen gebruikelijk was.
Verdejo uit Rueda. Levendig, sappig en opwekkend. In deze aromatische wijn herken je de geur van appels, tropisch fruit en venkel. Schenk hem als aperitief, bij Spaanse voorgerechten met vis ...
Meer over deze wijn
Rueda is een perfect aperitief. Sappig en fris, maar met zachte zuren. De verdejo druif is de smaakmaker. Door deze druif na de oogst zo snel mogelijk te verwerken tot wijn, behoudt hij z'n ...
Meer over deze wijn
Moderne frisse wijn van de typisch Spaanse druif Verdejo. De wijn heeft een gouden kleur en prachtige aroma’s van citrusfruit en passievrucht, gedroogde perzik en venkel. Heerlijke smaken ...
Meer over deze wijn
De lichtbleke kleur doet niet veel vermoeden maar daar moet de Verdejo druifhet meestal ook niet van hebben. De zeer expressieve cocktail aan exotische en kruidige smaken komen in de geur en ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een ...
Meer over deze wijn