Mousserende rosé uit de buurt van Montpellier gemaakt volgens de méthode traditionelle van chardonnay, grenache en syrah. Je proeft frambozen, aardbeien en de geur van vers gebakken brood. Heerlijk als aperitief, bij oesters of in combinatie met tonijn. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Biologische rosé afkomstig uit Corbières, een appellatie aan de Middellandse Zee. Hier worden gevarieerde wijnen gemaakt waarin je altijd de zon proeft. In dit geval van merlot en cabernet ...
Meer over deze wijn
Mooie lichtgekleurde rosé, met een geur van bosaardbeitjes en frambozen; in de smaak sap en frisheid, met mooi levendige zuren, rond en fijn droog van stijl. Hij is helemaal gemaakt naar het ...
Meer over deze wijn
De La Baume la Grande Olivette Syrah Rosé heeft aantrekkelijke roze tot fuchsia paarse tinten. De intense aroma's van rijpe aardbeien en overheerlijke frambozen. Fris en evenwichtig van ...
Meer over deze wijn
Heerlijke Zuid-Franse rosé gemaakt van de stoere druif cabernet sauvignon. Daardoor heeft hij kracht en structuur, naast de zomerse frisheid van aardbeien en framboos. Ideale barbecuerosé. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn