De Colombè wijngaard uit het Piemontese dorpje Mango ligt op 600 meter hoogte. Hij staat bekend om zijn kalkstenen bodem en zijn uitstekende zuidelijke expositie. Hij staat aangeplant met 30 jaar oude stokken dolcetto. Lekker bij carpaccio. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Deze Rosso is de instapper van de biologische wijnen van San Silvestro. Hij rijpt op roestvrijstaal en komt dus niet in aanraking met hout. Zacht en toegankelijk en lekker bij gegrilde ...
Meer over deze wijn
Piemonte ligt in het noordwesten van Italië en is één van de meest bekende wijnstreken van het land. Piemonte betekent letterlijk vertaald 'aan de voet van de berg' en de invloeden ...
Meer over deze wijn
Wat is Appassimento eigenlijk? Het is een speciale manier van wijn maken waarbij de druiven pas op het allerlaatste moment worden geplukt. De handgeplukte trossen worden vervolgens gedroogd ...
Meer over deze wijn
Heerlijke Noord-Italiaanse wijn die je ook licht gekoeld kan schenken. Dolcetto is fruitig, licht en heeft weinig tannines. Heerlijk in combinatie met carpaccio of steak tartare. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Amerikaanse Chardonnay gerijpt op oude Bourbonvaten. Dit zorgt voor een volle rijke chardonnay met tonen van vanille, abrikoos en gele appel. Perfecte combinatie met romige sauzen of kip. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Luberon is één van de zuidelijkst gelegen appellaties van de Rhône. Het gebied ligt ten zuiden van Ventoux. Een blend van grenache en syrah, een ideale wijn bij de borrel met wat hapjes of ...
Meer over deze wijn
Deze Cru Bourgeois uit de Médoc is een klassieke Bordeaux met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hij wordt gemaakt van 50% merlot, 45% cabernet sauvignon en 5% petit verdot. Deels ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn