The Chocolate Block is een van de grootste'premium wine brands' van Zuid-Afrika. Deze iconische wijn is een blend van verschillende druiven uit Swartland. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 300cl.
Secateurs betekent ‘snoeischaar’. Deze hebben ze twee keer per jaar nodig bij Badenhorst. In de winter om te snoeien en in de zomer bij de oogst. Zachte en kruidige Zuid-Afrikaanse ...
Meer over deze wijn
Adi Badenhorst is een van de meest bijzondere wijnmakers van Zuid-Afrika. In deze blend van Rhône-druiven proef je zwarte kersen, peper en drop. Stevig, maar met een bescheiden ...
Meer over deze wijn
De vallei van de windvlagen. Dat is de naam van de herkomst van deze wijn. Op z'n Afrikaans is dat Sk'windjiesvlei. Ze zitten in Swartland waar de karaktervolle wijnmaker Adi Badenhorst deze ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Toscaanse wijn in Bordeaux stijl, gemaakt van 70% Cabernet Sauvignon en 30% Merlot. Krachtig, stoer en donker dankzij 16 maanden rijping op uiteraard Franse eikenhouten vaten. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn