Secateurs betekent ‘snoeischaar’. Deze hebben ze twee keer per jaar nodig bij Badenhorst. In de winter om te snoeien en in de zomer bij de oogst. Zachte en kruidige Zuid-Afrikaanse Rhôneblend. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Adi Badenhorst is een van de meest bijzondere wijnmakers van Zuid-Afrika. In deze blend van Rhône-druiven proef je zwarte kersen, peper en drop. Stevig, maar met een bescheiden ...
Meer over deze wijn
The Chocolate Block is een van de grootste'premium wine brands' van Zuid-Afrika. Deze iconische wijn is een blend van verschillende druiven uit Swartland. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 300cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn