Passito is een verwijzing naar het indrogen van de druiven. De helft van de druiven wordt geplukt en droogt 4 maanden in manden. De andere helft droogt aan de plant. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Robijnrode kleur. Het boeket is zeer complex, waar de fruitige tonen van bramen en pruimenjam plaatsmaken voor kruidige geuren van kaneel en nootmuskaat. Een vleugje vanille verschijnt op de ...
Meer over deze wijn
In het noorden van Italië, in Piemonte, staat het wijnhuis Sartirano. Eigenlijk meer wijnhuizen, want sinds de oprichting in 1871 heeft de wijnmakersfamilie meerdere wijnhuizen en ...
Meer over deze wijn
In deze rode Italiaanse wijn worden de sappige kersen van Barbera, de aardse specerijen van Barolo en de zoete fruitweelde van Amarone gecombineerd. Het beste van drie werelden in één wijn! ...
Meer over deze wijn
Mucho Más Black is een blend van tempranillo en syrah druiven van oude stokken. De combinatie zorgt voor extra concentratie in de smaak. Rijk en zwoel van smaak. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Portugese natuurwijn die nog heeft nagegist op fles. Vandaar de afsluiting met een kroonkurk en een aangename bubbel. De wijn is ongefilterd en daardoor extra smaakvol en troebel. Hij wordt ...
Meer over deze wijn
Luberon is één van de zuidelijkst gelegen appellaties van de Rhône. Het gebied ligt ten zuiden van Ventoux. Een blend van grenache en syrah, een ideale wijn bij de borrel met wat hapjes of ...
Meer over deze wijn
De Italiaanse druif primitivo is de held van het zuiden. Hij staat voornamelijk aangeplant in Puglia, de hak van de laars. Hij levert krachtige wijnen op. Deze wijn past perfect bij gourmet, ...
Meer over deze wijn