The Chocolate Block is een van de grootste'premium wine brands' van Zuid-Afrika. Deze iconische wijn is een blend van verschillende druiven uit Swartland. Alcoholpercentage: 14,5%. Inhoud: 300cl.
Secateurs betekent ‘snoeischaar’. Deze hebben ze twee keer per jaar nodig bij Badenhorst. In de winter om te snoeien en in de zomer bij de oogst. Zachte en kruidige Zuid-Afrikaanse ...
Meer over deze wijn
Adi Badenhorst is een van de meest bijzondere wijnmakers van Zuid-Afrika. In deze blend van Rhône-druiven proef je zwarte kersen, peper en drop. Stevig, maar met een bescheiden ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn