Na een gisting op lage temperatuur rijpt de blend van 45% sauvignon en 55% semillon op Franse eikenhouten vaten, die hem een subtiele vanilletoon geven. Heerlijk bij een zeebaars met kreeftensaus, gegratineerde zalm, gebakken tong of tarbot.
Witte Bordeaux uit Entre-Deux-Mers. Blend van de traditionele witte Bordeauxdruiven: sauvignon blanc, sémillon en muscadelle. Fris met tropisch fruit, groene appel, citroen en verse groene ...
Meer over deze wijn
Zoete wijn uit Bordeaux. Gemaakt van sémillon en sauvignon blanc. Sémillon geeft de wijn een honingachtige smaak terwijl de sauvignon blanc zorgt voor een aangename frisheid en de smaak van ...
Meer over deze wijn
Zoete wijn. Moelleux betekent letterlijk ‘zacht’ of ‘mollig’. Door de gisting van het druivensap op tijd te stoppen blijven er suikers over in de wijn. Deze zijn verantwoordelijk voor de ...
Meer over deze wijn
100% sauvignon blanc uit Bordeaux gemaakt door een van de allerbeste wijnmakers: Jean-René Matignon, keldermeester van Château Pichon Baron uit Pauillac. Lekker bij garnalen cocktail. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is perfect in balans! Een strogele kleur met groene reflecties. De geur heeft hinten van amandelen en wilde bloemen. De smaak is vol, droog met gebalanceerde frisheid en met een ...
Meer over deze wijn
Calalenta Rosé is gemaakt van 100% Merlot. De wijngaarden liggen hier op een uitstekende locatie in het Sud Abruzzo-gebied, laag gesnoeid en geplant op steile heuvels op een hoogte tot 250 ...
Meer over deze wijn