Deze natuurlijke wijn wordt gemaakt volgens de traditionele methode van de druivenvariëteit Mtsvane, die wordt geoogst in de regio Kakheti, in de microzone van Manavi. 3 maanden op de huid gefermenteerd. Gekenmerkt door de amberkleur en lichte tannines. Er zijn uitgesproken tonen van tropisch fruit in smaak. Het is verfijnd en uitgebalanceerd met een volledige body. Het beste geserveerd met wit vlees, zeevruchten en soorten vis en kaas.
Gouden medaille winnaar International Qvevri Wine Competition.
De wijngaarden worden biologisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Gefermenteerd en gerijpt in Qvevri (tot 12 maanden).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte
Deze volle, krachtige en fruitige wijn heeft een kenmerkende lichtrode Pinot Noir kleur. In de neus komen duidelijke aroma’s van rood en zwart fruit naar voren zoals aardbei, kersen, ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige wijn heeft de typische zachte smaak van Zuid Italië. Mooi vol, gekonfijt rood fruit, specerijen en kruidigheid. De volle, lange, zachte afdronk is geweldig.
Lekker in ...
Meer over deze wijn
De Nebbiolo wijngaarden die zich rondom de gemeente Barolo bevinden liggen op een hoogte van 280 - 380 meter boven zeeniveau. De bodem is rijk aan grijze zanderige zilte klei die soms zelfs ...
Meer over deze wijn