Deze natuurlijke wijn is gemaakt van de Tavkveri-druivensoort, die wordt geoogst in de regio Kakheti. Het is gemaakt in klassieke stijl: 8 uur maceratie op de huid, dan wordt het gescheiden door zwaartekracht (niet geperst, niet om fracties te mengen) en werd alleen sap gefermenteerd. Gekenmerkt door een lichte robijnrode kleur. Er zijn uitgesproken tonen van snoep, granaatappel en rijpe aardbeien in smaak. Het is zo fris van smaak en fruitig. Het beste geserveerd met rood fruit, salades, cakes en desserts.
De wijngaarden worden biologisch geteeld.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte 40 mg / l.
Deze volle, krachtige en fruitige wijn heeft een kenmerkende lichtrode Pinot Noir kleur. In de neus komen duidelijke aroma’s van rood en zwart fruit naar voren zoals aardbei, kersen, ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige wijn heeft de typische zachte smaak van Zuid Italië. Mooi vol, gekonfijt rood fruit, specerijen en kruidigheid. De volle, lange, zachte afdronk is geweldig.
Lekker in ...
Meer over deze wijn
De Nebbiolo wijngaarden die zich rondom de gemeente Barolo bevinden liggen op een hoogte van 280 - 380 meter boven zeeniveau. De bodem is rijk aan grijze zanderige zilte klei die soms zelfs ...
Meer over deze wijn