Deze mousserende wijn uit het traditionele familiewijngoed Wilhelmshof in Siebeldingen (Südpfalz) laat zien dat Duitsland méér is dan Riesling en bratwurst. Gemaakt van puur Pinot Noir, met de finesse van Champagne maar met de flair van de Pfalz.De wijn is geproduceerd volgens de traditionele methode (tweede gisting op fles), met meer dan 12 maanden rijping sur lie. Daardoor krijg je die fijne mousse, brioche-achtige tonen en subtiele mineraliteit. Ondanks zijn Blanc de Noir-status proef je nog steeds rood fruit (aardbei, aalbes), maar dan met de fraîcheur van citrusschil en krijt. De bodem? Zanderige löss met kalkinsluitsels - ideaal voor verfrissende elegantie. Een schoolvoorbeeld van hoe Sekt zich internationaal begint te meten met de groten.
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn
De Paul Mas Le Rosé is zon in een glas met een flinke dosis Franse flair. Uit het zonnige Zuid-Frankrijk komt deze rosé fris en fruitig binnen met aroma's van rode bessen, sappige aardbei en ...
Meer over deze wijn