Elegante robijnrode Oostenrijkse wijn. Het fruit loopt voorop: wilde kersen en rozenbottels. In hun kielzog volgen kruiden, als jeneverbessen en laurier. Met delicaat wat donkere chocolade in de afdronk. De wijn heeft mooi geïntegreerd hout en fluweelzachte tannines.
Spijs & moment Een verrassende dinerwijn die wel wat kan hebben: smaakrijk gevogelte, evenals allerlei wildgerechten, maar ook biefstuk, runderfilet en wildpaté. Natafelen kan ook met een rijkelijk gevulde plank met harde kazen: Parmezaans, Gouda of bergkaas.
Past goed bij: gevogelte, wild, rood vlees, paté, harde kazen.
Overige informatie
JamesSuckling.com, oktober 2017 - 91 punten (2015) Berliner Wein Trophy, februari 2018 - Gouden medaille (2015) Berliner Wein Trophy, februari 2016 - Gouden medaille (2013)
Deze volle, krachtige en fruitige wijn heeft een kenmerkende lichtrode Pinot Noir kleur. In de neus komen duidelijke aroma’s van rood en zwart fruit naar voren zoals aardbei, kersen, ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn
Deze prachtige wijn heeft de typische zachte smaak van Zuid Italië. Mooi vol, gekonfijt rood fruit, specerijen en kruidigheid. De volle, lange, zachte afdronk is geweldig.
Lekker in ...
Meer over deze wijn