Elegante robijnrode Oostenrijkse wijn. Het fruit loopt voorop: wilde kersen en rozenbottels. In hun kielzog volgen kruiden, als jeneverbessen en laurier. Met delicaat wat donkere chocolade in de afdronk. De wijn heeft mooi geïntegreerd hout en fluweelzachte tannines.
Spijs & moment Een verrassende dinerwijn die wel wat kan hebben: smaakrijk gevogelte, evenals allerlei wildgerechten, maar ook biefstuk, runderfilet en wildpaté. Natafelen kan ook met een rijkelijk gevulde plank met harde kazen: Parmezaans, Gouda of bergkaas.
Past goed bij: gevogelte, wild, rood vlees, paté, harde kazen.
Overige informatie
JamesSuckling.com, oktober 2017 - 91 punten (2015) Berliner Wein Trophy, februari 2018 - Gouden medaille (2015) Berliner Wein Trophy, februari 2016 - Gouden medaille (2013)
Deze Barolo is droog met zijdezachte tannine, vol van kracht. 100% Nebbiolo, granaatrood van kleur. 3 jaar in Franse eikenhouten vaten gevolgd door een korte periode in fles. Een fantastisch ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Deze wijn is perfect in balans! Een strogele kleur met groene reflecties. De geur heeft hinten van amandelen en wilde bloemen. De smaak is vol, droog met gebalanceerde frisheid en met een ...
Meer over deze wijn
Calalenta Rosé is gemaakt van 100% Merlot. De wijngaarden liggen hier op een uitstekende locatie in het Sud Abruzzo-gebied, laag gesnoeid en geplant op steile heuvels op een hoogte tot 250 ...
Meer over deze wijn