Deze wijn is gemaakt van 100% Trebbiano. Na de fermentatie (70% eikenvaten, 30% in staal), volgt de veroudering voor ongeveer 6 maanden in vaten en 12 maanden in de fles. Deze Riserva omvat niet alleen een innovatieve en vooruitziende geest; hij toont ook moed voor het op de markt brengen van een Lugana in een vernieuwde stijl. Intens en elegant aroma van bloemen, honing, kruiden en tropisch fruit. Vol van smaak met veel structuur, complexiteit en een goede balans. Een fijne amandeltoets in de afdronk.
Het is een zeer elegante en delicate wijn, die zich met name kenmerkt door indrukken van o.a. rijp citrusfruit (vooral citroen), ananas en iets nootachtigs. Het is tevens een krachtige wijn, ...
Meer over deze wijn
Een witte wijn met een sterke persoonlijkheid, die bestaat uit 100% Trebbiano di Lugana. De druiven van deze wijn komen van een prachtig gebied gelegen rondom de zuidkust van het Gardameer, ...
Meer over deze wijn
De Cantina Ricchi Lugana is stro kleurig en heeft een frisse, gebalanceerde smaak. De aroma's beginnen delicaat en fris met de hinten van witte bloemen, wat overgaat in sterkere mineralen ...
Meer over deze wijn
De turbiana druif heet ook wel trebbiano di soave (of trebbiano di lugana) en is verwant aan de verdicchio die we terugvinden in de Marken. Turbiana floreert in het gebied ten zuiden van het ...
Meer over deze wijn
Deze wijn bestaat voor 100% uit Shiraz. De vergisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. De wijn laat men vervolgens gedurende 4 maanden rijpen in ...
Meer over deze wijn
Deze Tautavel van La Baume heeft heerlijk lichte houttonen en wat tonen van rood fruit. Een rijke smaak met lichte tannines die zorgen voor een zeer lange afdronk. Een prachtige begeleider ...
Meer over deze wijn
Black stallion is een boutique winery en heeft zo’n 32 hectare aan wijngaarden. Het estate wijnhuis ligt aan de Silverado trail. In 1952 werd het pad aangelegd nadat er verschillende ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn