Siciliaanse witte wijn gemaakt van 100% sauvignon blanc. Aromatisch met de geur van citroen, perzik, abrikoos en grapefruit. Je ontdekt ook verse munt en basilicum. Heerlijk bij gegrilde vis. Alcoholpercentage: 12%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Siciliaanse witte blend van fiano en chenin blanc. De wijn rijpt 6 maanden op kleine eikenhouten vaten en daarna nog 4 maanden op fles. Je proeft amandelen, hazelnoten en een geweldige ...
Meer over deze wijn
Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van nero d’avola en cabernet franc. Met rood fruit, pruimen en ...
Meer over deze wijn
Bij Mandrarossa in het zuidwesten van Sicilië wordt van de Bordeauxdruif petit verdot een ‘monocépage’ gemaakt. 100% petit verdot! En dat zonder houtopvoeding. Met rode bessen, pruimen en ...
Meer over deze wijn
Siciliaanse 100% nero d’avola die 12 maanden rijpt op eikenhouten vaten. Hij is intens en aromatisch met de smaak van zwarte bessen, kersen, dadels en pijnboompitten. Heerlijk bij wild of ...
Meer over deze wijn
Siciliaanse landwijn gemaakt van alicante bouschet (60%) en merlot. 6 maanden gerijpt op eikenhouten vaten. Je proeft pruimenjam, specerijen, drop en tijm. Intens met stevige tannines. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn