Bonera van het Siciliaanse Mandrarossa is een houtgerijpte rode blend uit de buurt van het plaatsje Menfi. Hij wordt gemaakt van nero d’avola en cabernet franc. Met rood fruit, pruimen en amandelen. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druivenrassen zoals merlot, syrah en cabernet franc. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 37.5cl.
Meer over deze wijn
In het lokale Siciliaanse dialect betekent ‘Burdese’ zoiets als ‘uit Bordeaux’. Logisch, want de wijn wordt gemaakt van 70% cabernet sauvignon en 30% cabernet franc. Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De lokale nero d’avola wordt voor deze Siciliaanse wijn geblend met internationale druiven zoals merlot en syrah. Dan proef je pruimen, tabak, cacao en verse munt. Heerlijk bij ...
Meer over deze wijn
De wijn is robijn rood van kleur. Intense geur van rode bes, wilde aardbei en granaatappel. In de smaak veel rood fruit, lichte vanille tonen en milde tannines. ...
Meer over deze wijn
Voor de Amarone worden de druiven ingedroogd. Het geconcentreerde sap levert een krachtige, stoere, droge wijn op. Vol, bitter en rijk van smaak met een hoog alcoholpercentage. Alcoholpercentage: 15%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Brut Millesimato is een term die je niet elke dag tegenkomt op een prosecco. Hij is droog gevinifieerd, vandaar de term Brut. Daarnaast is het een single vintage wine. Alle gebruikte druiven ...
Meer over deze wijn
Primitivo is een graag geziene gast in het uiterste zuiden van de laars. In Puglia profiteert hij van veel zonuren en warmte. Ideaal voor krachtig, zondoorstoofd rood. Deze Limited Edition ...
Meer over deze wijn
De Graves is een wijngebied gelegen ten westen van de stad Bordeaux. De naam is een verwijzing naar de bodem van het gebied. Graves betekent namelijk ‘kiezels’. Een echte ‘old school’ ...
Meer over deze wijn