Deze natuurlijke, ongefilterde wijn is gemaakt van Saperavi-druiven. Het wordt gekenmerkt door een goed gerijpt druivenaroma, tonen van rijpe kersen, pruimen en gedroogd fruit met goed ontwikkelde tannines. Aanbevolen om te serveren bij gegrild vlees en kaas.
Overige informatie:
De wijngaarden worden bio-dynamisch verbouwd.
De druiven worden met de hand geoogst (niet machinaal).
Gekweekte gist of welk type gist dan ook wordt niet gebruikt.
Geen toevoegingen: suikers, aroma's, wijnsteenzuur of andere chemicaliën.
Ongefilterd (kan natuurlijk sediment bevatten).
Gefermenteerd en gerijpt in Qvevri (tot 12 maanden).
Geen sulfiden toegevoegd voor en tijdens de fermentatie, sulfiden worden alleen gebruikt voor bottelen, met een totaal sulfide gehalte van 40 mg / l.
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn