Er was een tijd dat de Galicische druif godello nagenoeg uitgestorven was. Inmiddels is hij bezig aan een tweede leven. En dat is niet voor niets. Deze sur lie gerijpte godello uit O Rosal, een subgebied van Rías Baixas, is gul en sappig met perzik, ananas, groene kruiden en een klein aangenaam bittertje. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Galicische witte wijn uit de wijngaard Regueirón, gemaakt van 100% godello. Deels vergist op hout en deels op beton. Complex, kruidig en floraal met mineraliteit. Ontdek aroma’s van gele ...
Meer over deze wijn
Godello is een verrassende druif uit het noordwesten van Spanje. De wijn is funky met de smaak van stoofpeertjes, ananas en honing. Avontuurlijk, rijk en gastronomisch breed inzetbaar. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn