Deze Chianti is een blend van 80% Sangiovese, 10% Canaiolo en 10% Mammolo. Oogstperiode: half september. De fermentatie in roestvrijstalen tanks van 100 hl; ca. 15 dagen maceratie bij een ...
Meer over deze wijn
De Martoccia Toscana Sangiovese is een krachtige rode wijn, van 100% Sangiovese. Oogstperiode eind september begin van oktober, de druiven werden gesneden en geperst, waarna ...
Meer over deze wijn
De Lugana van Giarola is een karakteristieke wijn uit de regio Gardameer, met een aromatische geur van gedroogde vruchten, zonovergoten perziken en frisse citrusvruchten. De smaak van deze ...
Meer over deze wijn
De Monte Cristo van Giarola wordt gemaakt van laat geoogste Garganega-druiven, een regionale witte druif uit de buurt van het Gardameer. Door de late oogst en het langere schilcontact heeft ...
Meer over deze wijn
Ontdek Onze Droge Robijnrode Merlot: Bramen, Kersen en Intense Rood Fruit
Geniet van onze aangename droge robijnrode wijn, gemaakt van 100% Merlot. Deze wijn biedt een krachtig boeket met ...
Meer over deze wijn
Als je al eens aan het Gardameer bent geweest, ken je waarschijnlijk Chiaretto! Deze rosé heeft slechts kort contact met de druivenschillen en bevat daardoor weinig tannine. Hij ruikt vaak ...
Meer over deze wijn
Brunello di Montalcino is zeker een van de meest bekende en gekoesterde wijnen ter wereld. Het is een rode wijn van buitengewone elegantie en concentratie verkregen door een lang ...
Meer over deze wijn
Brunello di Montalcino is zeker een van de meest bekende en gekoesterde wijnen ter wereld. Het is een rode wijn van buitengewone elegantie en concentratie verkregen door een lang ...
Meer over deze wijn