Deze Chianti is een blend van 80% Sangiovese, 10% Canaiolo en 10% Mammolo. Oogstperiode: half september. De fermentatie in roestvrijstalen tanks van 100 hl; ca. 15 dagen maceratie bij een ...
Meer over deze wijn
De Martoccia Toscana Sangiovese is een krachtige rode wijn, van 100% Sangiovese. Oogstperiode eind september begin van oktober, de druiven werden gesneden en geperst, waarna ...
Meer over deze wijn
Crèar is een rode wijn van Azienda Agricola Giarola uit Veneto. Deze wijn is gemaakt van de druivensoorten Cabernet Sauvignon, Merlot en Corvina Veronese. De druiven worden ongeveer 60 dagen ...
Meer over deze wijn
De Lugana van Giarola is een karakteristieke wijn uit de regio Gardameer, met een aromatische geur van gedroogde vruchten, zonovergoten perziken en frisse citrusvruchten. De smaak van deze ...
Meer over deze wijn
De L'Umbe Vino Rosso van Giarola is een prachtige wijn met een lichtpaarse kleur en een aromatische geur van rode vruchten, wilde bessen en het karakteristieke aroma van geurige kersen, ...
Meer over deze wijn
Ontdek Onze Droge Robijnrode Merlot: Bramen, Kersen en Intense Rood Fruit
Geniet van onze aangename droge robijnrode wijn, gemaakt van 100% Merlot. Deze wijn biedt een krachtig boeket met ...
Meer over deze wijn
Veneto op zijn best! De Campopasso Merlot Veneto is het resultaat van een lange rijping aan de tros, wat zorgt voor een intens aromatische wijn. In het glas schittert deze Merlot met een ...
Meer over deze wijn
Als er één familie is die het Super Tuscan-gevoel uitstralen, dan is het wel de familie Ciacci. Met verschillende Azienda's in hun bezit, verspreid over heel Toscane (van Maremmen tot ...
Meer over deze wijn