Licht aromatische Pinot Gris uit de Elzas. De wijn is bleekgeel van kleur en heeft geuren van abrikoos en gedroogd fruit. Hij doet iets vettig aan, mooi opgefrist door prettige zuren.
De balans tussen zijn ietwat uitgesproken karakter, zijn vettigheid en zijn frisheid maakt deze Pinot Gris tot een ideale eetwijn. Van wit vlees (kalte platte) tot vis in roomsaus, van een gevulde salade met gerookte kip en vruchten tot een pasta met zeevruchten. Experimenteer gerust, want deze wijn is gemakkelijk te combineren.
Past goed bij: maaltijdsalades, wit vlees, zeevruchten, vis, gevogelte.
Door zijn geurige, bloemige smaak past een Gewurztraminer goed bij pikante gerechten. Hij blust als het ware het pepertje. Ook lekker bij pittige kaas. Cave de Beblenheim is een ...
Meer over deze wijn
Milddroog en zacht met het geurige van exotisch fruit en een hint van verse gember. Een wijn met veel smaak om op je gemak van te genieten en bij kruidige gerechten te drinken. Cave de ...
Meer over deze wijn
Volle en rijpe wijn. Milddroog met geuren van abrikoos en honing. Hij wordt steeds populairder de Pinot Gris. De druivensoort groeit het lekkerst in koelere streken, in Frankrijk vooral in ...
Meer over deze wijn
Top pinot gris van de wijngaard Letzenberg in het dorp Ingersheim. Krachtig met veel restsuiker en daardoor geschikt om te schenken bij foie gras of tarte Tatin. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Schitterend geelgroen van kleur. Deze Australische blend heeft een elegante, licht aromatisch geur en frisse, maar tegelijkertijd uitgesproken smaken. Veel fruit, zoals kweepeer, citrus, ...
Meer over deze wijn
Bedwelmend Amarone, krachtig en overweldigend. Een donkere, dieprode kleur. Uit het glas stijgen allerlei geuren op: van bosbessen tot rozijntjes, van vijgen tot amarenekersen en van mokka ...
Meer over deze wijn
Mooi bleekgeel van kleur. Dit is een cava met een stevige mousse, maar de belletjes blijven heel fijn. Lekker aromatisch en fris. In de smaak rond en zacht, levendig en goede zuren. ...
Meer over deze wijn
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn