De wijnstreek Jumilla ligt op de Spaanse hoogvlakte zo'n 100 kilometer ten westen van de kustplaats Alicante. Koude winters en loeihete zomers zijn hier normaal en de Monastrell druif voelt zich hierbij volledig op zijn gemak. De wijngaarden zijn meer dan 40 jaar oud en geven hierdoor een laag rendement waardoor de smaak van de druiven nog intenser wordt.De kleur is intens diepdonker rood. We ruiken een overdaad aan zwarte bessen en marmelade en een hint van vanille die afkomstig is van de 9 maanden rijping op eikenhouten vaten. De smaak is vol intens en boordevol rood fruit. De houtrijping zorgt voor nog meer kracht en de wijn is mooi zacht en lekker lang in de afdronk.
Mooie vrijwel massief zwartrode wijn met de schakering paars. De Zuid Italiaanse zon heeft de autochtone Calabrese druiven goed gedaan want de wijn stuift je glas uit met geuren van bramen ...
Meer over deze wijn
Paars-rode wijn met prachtige schitteringen. Deze biologische rode wijn heeft fijne tonen van rood fruit. Smaakvol met een soepele aanzet. Krachtige aroma's van bosvruchten en kers. Een hele plezierige wijn!
Meer over deze wijn
Fris, verfijnd en verrassend karaktervol - de Zero Blanc 0.0% van Weingut Julius bewijst dat alcoholvrije bubbels allesbehalve saai hoeven te zijn. Gemaakt in het zonovergoten Rheinhessen ...
Meer over deze wijn
Metzger uit Grünstadt is niet alleen bekend om zijn stoere labels met runderen, maar ook om hun precieze, kalkgedreven wijnen. De Vom Kalkstein komt van druiven die groeien op oude ...
Meer over deze wijn