Van de wijngaarden, ouder dan 25 jaar en geoogst op het hoogtepunt van rijpheid en gelegen in Pedrosa de Duero. Zorgvuldig vervaardigde alcoholische gisting vindt plaats bij een gecontroleerde temperatuur van 28 ºC en maceratie gedurende 14 dagen. Rijping in Amerikaans en Frans eiken vat gedurende 14 maanden. 3 maanden rijping in de fles voordat het op de markt wordt gebracht.
Granaatrode kleur met zeer heldere, intense en diepe robijnrode tinten, die de jeugdige glans behouden. Evenwichtige en krachtige aroma's van rijp rood fruit en schoon hout die de wijn versterken. Het vertoont expressieve tannines, een opmerkelijke structuur en een uitstekende body.
Wijn kopen:
Deze wijn is helaas (tijdelijk) niet meer te koop. Vergelijkbare wijnen vind u onderaan deze pagina.
Manuele oogst van 100 jaar oude druivenstokken. Temperatuur gecontroleerde fermentatie in roestvrij staal op 28° C. Malolactische gisting in nieuwe Franse eiken houten vaten. Rijping op ...
Meer over deze wijn
Geweldige Tempranillo gerijpt gedurende 8 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten. Deze Ribera biedt veel souplesse, heeft een goede structuur en dito mondvulling en trakteert op een ...
Meer over deze wijn
De Full Flap is een blend van 40% Tempranillo, 40% Merlot & 20% Cabernet Sauvignon. Deze mix van drie variëteiten zijn afzonderlijk gemaakt in roestvrijstalen tanks. Daarna drie maanden ...
Meer over deze wijn
Rijke kersenkleur met een steenrode rand. Fruit en kruiden combineren harmonieus tezamen met de toast aroma's van de 25 maanden houtrijping op Frans en Amerikaans eiken. Na de nodige ...
Meer over deze wijn