Deze middelzware eetwijn met zijn ferme bite past heel goed bij geroosterde gerechten van de grillplaat. Zowel vlees als groenten. Deze Cabernet Sauvignon komt uit het warme zuiden van Australie. Dat de zon daar veel uren maakt en de druiven superrijp geplukt worden, proef je goed aan zijn jamachtige smaak en soepele structuur. Hij heeft een stevige bite, zoals bij cabernet past, maar zijn nasmaak is zacht. Great structure, backbone and well rounded, schrijven de mensen van Camden Park op het etiket. Het grappige is dat zij hun wijnen beschrijven zoals ze ook over vlees praten. En, dat steken ze niet onder stoelen of banken, ze zijn gek op real big meat Deze Cabernet kun je in elk geval gerust eens bij een mooie steak proberen.
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Met deze strakdroge, sprankelende champagne brut begin je elk diner in stijl. Heel feestelijk als glas op zich en een aanrader bij lichte voorgerechten met vis. Diane de Frion is een ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
Deze zachte wijn heeft de volle smaak van rijpe mango en vanille. Lekker voor zo, bij curry en pittige, romige kaas. Deze volle, bijna romige Chardonnay komt uit de Languedoc, het zuiden van ...
Meer over deze wijn