Deze wijn wordt gemaakt van de oudste stokken sauvignon gris in Chili, en waarschijnlijk in de gehele wereld, geplant in 1912. Ze staan bij de oude bodega, uiteraard, in Angostura. Ze werden aangeplant door de eerste generatie Silva. Deze oude stokken leveren een wijn op met een bijzondere diepgang en concentratie, maar ook altijd met mooie zuren en een opwekkende frisheid. Een van de bijzondere 'eigen' specialiteiten van Casa Silva, die ook werkelijk niemand anders heeft.
Heerlijke brede geur met meloen en rijpe peer, bloemen, lychee, kruisbessen. Mooie rijpe, bijna mollige en brede smaak, mineralig, mondvullend, opwekkend, met bijzonder goede zuren, werkelijk iets bijzonders.
Heerlijk bij oesters, kaviaar en een mooi stukje op de huid gebakken zeebaars. Fijn bij tonijn, mosselen of een mooie salade met pijnboompitjes en stukjes zachte geitenkaas.
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
De Winabis Double Taste Green Edition is heel ondeugend, maar binnen de grenzen van het geaccepteerde.
Aangenaam aromatisch, half zoet, met een gedurfde hoge mix van cannabisgeur en de smaak sappige perzik zal je verbazen.
Meer over deze wijn
De wijn is geen doorsnee vanille-chardonnay, maar eentje met een hoge drinkbaarheidsfactor.Heel mild en fruitig op de neus. Minder voor de hand liggende zuur dan veel Limoux Chardonnays. ...
Meer over deze wijn