Deze wijn wordt gemaakt van de oudste stokken sauvignon gris in Chili, en waarschijnlijk in de gehele wereld, geplant in 1912. Ze staan bij de oude bodega, uiteraard, in Angostura. Ze werden aangeplant door de eerste generatie Silva. Deze oude stokken leveren een wijn op met een bijzondere diepgang en concentratie, maar ook altijd met mooie zuren en een opwekkende frisheid. Een van de bijzondere 'eigen' specialiteiten van Casa Silva, die ook werkelijk niemand anders heeft.
Heerlijke brede geur met meloen en rijpe peer, bloemen, lychee, kruisbessen. Mooie rijpe, bijna mollige en brede smaak, mineralig, mondvullend, opwekkend, met bijzonder goede zuren, werkelijk iets bijzonders.
Heerlijk bij oesters, kaviaar en een mooi stukje op de huid gebakken zeebaars. Fijn bij tonijn, mosselen of een mooie salade met pijnboompitjes en stukjes zachte geitenkaas.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn