Deze wijn wordt gemaakt van de oudste stokken sauvignon gris in Chili, en waarschijnlijk in de gehele wereld, geplant in 1912. Ze staan bij de oude bodega, uiteraard, in Angostura. Ze werden aangeplant door de eerste generatie Silva. Deze oude stokken leveren een wijn op met een bijzondere diepgang en concentratie, maar ook altijd met mooie zuren en een opwekkende frisheid. Een van de bijzondere 'eigen' specialiteiten van Casa Silva, die ook werkelijk niemand anders heeft.
Heerlijke brede geur met meloen en rijpe peer, bloemen, lychee, kruisbessen. Mooie rijpe, bijna mollige en brede smaak, mineralig, mondvullend, opwekkend, met bijzonder goede zuren, werkelijk iets bijzonders.
Heerlijk bij oesters, kaviaar en een mooi stukje op de huid gebakken zeebaars. Fijn bij tonijn, mosselen of een mooie salade met pijnboompitjes en stukjes zachte geitenkaas.
De Malvazija Amfora is het paradepaardje van het eco-gecertificeerde wijnhuis Kabola. De wijn is gemaakt volgens een oeroud procedé van wijn maken, namelijk in aardewerken amforen, die 2,20 ...
Meer over deze wijn
De wijn is granaatrood van kleur, heeft een vol bouquet van jam, pruimen en aangename balsamico-geuren. Het is een gebalanceerde wijn met zijn zachte tannines en een fluweelachtig mond ...
Meer over deze wijn
Een klasse champagne met mineraliteit! Een ‘blanc de blancs’ van 100% Chardonnay druiven. Deze champagne heeft een levendige strogele kleur. Met een zacht mondgevoel en smaken van ...
Meer over deze wijn