Een mooi gemaakte Médoc. Met duidelijk herkenbare rode paprika van de cabernet sauvignon en lekker veel cassis. Een rode wijn met een goede concentratie en structuur door de duidelijk aanwezige tannines. Een eetwijn bij uitstek dus. Lekker bij lam of gebraden rood vlees. Château David is een familie wijngoed van de Coutreau Familie. In 1985 kreeg het wijnhuis de prestigieuze titel van Cru Bourgeois. En bij de volgende Cru Bourgeois klassementen in 2003 en 2005 mocht het Château opnieuw de titel voeren. Zo zie je, sommige wijn behoeft geen krans maar krijgt hem toch.
Een intense karmozijnrode kleur. De neus opent met een onstuimig mengsel van milde kruiden en zeer rijpe aroma's van rood fruit. Na het beluchten komt een vleugje zwarte peper en gebrande ...
Meer over deze wijn
De Grande Réserve van het Château Tour Prignac is een wijn vol persoonlijkheid en finesse, altijd voorzien van een schitterende kleur. Hij is mooi evenwichtig, geeft blijk van zijn kracht en ...
Meer over deze wijn
Heerlijk bij een risotto met paddenstoelen, een goede steak, mediterrane bonenschotels, en natuurlijk een mooie belegen boerenkaas. ...
Meer over deze wijn
. Klassieke Medoc vol heerlijk bessenfruit met een hint van vanille. Zijn structuur is best stevig. Daarom komt zijn smaak bij het eten het lekkerste naar voren. Dit is een heerlijke Medoc ...
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn