Soepele Australische wijn met een robijnrode kleur. De pruimen en zwarte bessen springen het glas uit. Daarnaast zijn er zoete specerijen en eikenhout in te ontdekken, evenals het voor Shiraz typerende ‘pepertje’. Zeer fruitrijk en aromatisch van smaak. Met een zacht mondgevoel. Een prima rode huiswijn.
De een zal hem zo drinken, de ander wil er iets bij eten. In het laatste geval: deze rode Australische blend combineert goed met cannelloni, lasagne, een gekruid stukje lamsvlees of een goedgevulde soep. Past goed bij: lasagne, lamskotelet, gehaktballetjes in tomatensaus, goulash, kazen, rollade, saté.
Overige informatie:
Mundus Vini, 2017 - Gouden medaille (2016)
China Wine & Spirit Awards, 2017 - Zilveren medaille (2016)
Hong Kong International Wine & Spirit Competition, 2017 - Bronzen medaille (2016)
Korean Wine Challenge, 2017 - Bronzen medaille (2016)
New Zealand International Wine Show, 2017 - Bronzen medaille (2016)
Hong Kong International Wine & Spirit Competition, 2015 - Bronzen medaille (2014)
International Wine & Spirit Competition, 2015 - Bronzen medaille (2014)
Met wijn als basis is, door toevoeging van wat fruitaroma, een lichtzoete wijndrank gecomponeerd, met een lichtvoetige, ongecompliceerde smaak. Heerlijk op zichzelf als aperitief. Ook te ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
De druiven zijn afkomstig van het Mosel gebied. Tijdenlang werd gedacht dat een echte Riesling te herkennen was aan de 'gout de pétrol', ofwel de geur van petroleum die de wijn had. ...
Meer over deze wijn
Het gebied Alba staat bekend om superieure wijnen. De wijngaarden en het terroir die aan de basis staan van deze wijn behoren in de streek tot de elite. Daarom is het niet gek dat deze ...
Meer over deze wijn