Helder donkerrood van kleur met een paars randje. In deze Australische Shiraz draait het vooral om geconcentreerd donker fruit (bramen en pruimen), het bekende Shiraz-pepertje en cederhout. De wijn voelt mollig aan en heeft zachte, soepele tannines en een lange, mondvullende afdronk.
Een volle, soepele Shiraz als deze houdt van vlees: vooral lam en rund. Liever vegetarisch? Denk dan aan wat rijkere gerechten, zoals een goed gevulde bonensoep of een pompoenschotel uit de oven.
Overige informatie
International Wine Challenge, 2017 - Bronzen medaille (2016)Concours Mondial de Bruxelles, 2016 - Zilveren medaille (2014)International Wine & Spirit Competition, 2016 - Bronzen medaille (2014)Mundus Vini, 2016 - Zilveren medaille (2014)
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Een lichte, mousserende wijn met strogele kleur en een romige mousse. Het is heerlijk als aperitief en is lekker bij wat zoutjes, kaaskoekjes of olijven met ansjovis. ...
Meer over deze wijn
Een krachtige, zoete rode wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van kruidige zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn