Helder donkerrood van kleur met een paars randje. In deze Australische Shiraz draait het vooral om geconcentreerd donker fruit (bramen en pruimen), het bekende Shiraz-pepertje en cederhout. De wijn voelt mollig aan en heeft zachte, soepele tannines en een lange, mondvullende afdronk.
Een volle, soepele Shiraz als deze houdt van vlees: vooral lam en rund. Liever vegetarisch? Denk dan aan wat rijkere gerechten, zoals een goed gevulde bonensoep of een pompoenschotel uit de oven.
Overige informatie
International Wine Challenge, 2017 - Bronzen medaille (2016)Concours Mondial de Bruxelles, 2016 - Zilveren medaille (2014)International Wine & Spirit Competition, 2016 - Bronzen medaille (2014)Mundus Vini, 2016 - Zilveren medaille (2014)
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn