Deze heerlijk zoete, gouden Estreela dessertwijn is een echte ster! Gemaakt van superrijke moscateldruiven. Drink deze witte wijn zo koud mogelijk! Voor veel kritische wijndrinkers was deze wijn aanvankelijk een ongelooflijke ervaring. Vooral de rijke, zoete smaken met in de verte wat frisheid voor de balans werden geprezen. Serveer de wijn eens in een 'frosted' glas. Dat is niet alleen heel lekker maar staat ook leuk. Gewoon eerst even je glas in de diepvries.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn