Gemaakt met druiven van geselecteerde wijngaarden in Noord-Californië, met name uit de Lodi-regio. Het klimaat van de Lodi-regio is ideaal voor het kweken van geconcentreerde druiven met een volle smaak. Door de goed doorlatende zandgrond, warme zomermiddagen en verkoelende nachtbriesjes uit de Stille Oceaan.
100% Cabernet Sauvignon. Deze wijn rijpt zo'n 9 maanden op eikenhouten vaten.
Zacht rood fruit, framboos, confiture, vanille, hout, specerijen, salmiak, vijg, foelie en cacao. Stevige smaak met dik, rijp rood en zwart fruit en ronde tannines.
Heerlijk bij langzaam gegaarde en gerookte spareribs van de barbecue, pulled pork, gegrild rood vlees, wild, diverse harde kazen of een dessert met chocolade.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn