Pinot Noir is onmiskenbaar gelinkt aan de Bourgogne. En niet voor niets, de omstandigheden zijn hier ideaal voor het maken van de mooiste wijnen. Door het gebruik van weinig 'nieuw hout' bij de rijping van deze rode wijn, proef je duidelijk de subtiele pinot noir in deze wijn. De elegante smaak is perfect in blans. Deze wijn kan nog zeker 8 jaar verder rijpen op de fles. Wijnhuis JC Boisset gelooft in een nieuwe kijk op Bourgogne. De kenmerken van hun filosofie is: herkomst, puurheid en elegantie. De herkomst duidt op de verschillende appellaties van de wijnen met hun smaak. De puurheid zit in een zuivere, pure smaak zonder onnodige toevoegingen in het productieproces. En daarnaast is elegantie in de smaak een belangrijk kenmerk. En dat proef je...
Chardonnay uit de Bourgogne smaakt lichter en frisser dan die uit andere, warmere gebieden. Dat maakt hem zo geschikt als aperitief en lunchwijn. Het huis Antonin Rodet produceert al sinds ...
Meer over deze wijn
Lichte Pinot Noir boordevol rood fruit en frisse zuren. Dit is een Bourgogne om gezellig mee te borrelen en te lunchen. Lichtgekoeld op zn fruitigst. Het huis Antonin Rodet produceert al ...
Meer over deze wijn
HEMA Bourgogne Chardonnay - 0,75 L nu voor slechts €10.99,-. Tropenhoedje, vrolijk hemd aan met exotisch fruit en het bovenste knoopje open voor de hoognodige frissigheid. - Harold ...
Meer over deze wijn
Deze wijn heeft een heldere paars-rode kleur. In de neus ruikt men vooral vers rood fruit zoals bessen en frambozen. De smaak is jong en fris, met een fijne zoet-zuur balans en de smaak van amarenekersen en bramen.
Meer over deze wijn
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn