De Trois Chateaux wijnen van Kuentz-Bas worden gemaakt van druiven uit de beste wijngaarden van het domein. Ze worden biodynamisch verbouwd en zijn Demeter gecertificeerd. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Biologisch gecertificeerde auxerrois van 55 jaar oude druivenplanten. Vol en warm met wilde perzik en gele pruim. Lekker om te schenken bij vitello tonato. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
De ideale wijn om te combineren met gerechten met ei. Geschikt als lunch, brunch of borrelwijn. Vriendelijk en zacht van smaak met peer, appel en amandelen. Breed inzetbaar: een culinaire ...
Meer over deze wijn
Top riesling uit de Elzas, gemaakt van oude stokken. De wijn is krachtig en complex met veel mineraliteit. Serveren bij gegrilde coquilles of bij kalfsvlees. Alcoholpercentage: 13%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Licht aromatische Pinot Gris uit de Elzas. De wijn is bleekgeel van kleur en heeft geuren van abrikoos en gedroogd fruit. Hij doet iets vettig aan, mooi opgefrist door prettige zuren.
De ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Amare Sparkling Brut wordt gemaakt door ¡Hola! Cava, een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Deze mousserende wijn wordt gemaakt van 70% macabeo met 30% chardonnay. Na de tweede ...
Meer over deze wijn
De Amarone van Zuid-Afrika. Gemaakt van ingedroogde pinotage-druiven. Dat levert een beest van een wijn op met maar liefst 16,5% alcohol en nog altijd 15 gram restsuiker per liter. Je proeft ...
Meer over deze wijn