Mooie robijnrode kleur. De neus is fijn en elegant met tonen van rood fruit en kruiden. In de mond ontdekken we het subtiele huwelijk tussen de rijkdom en kracht van Merlot met het fruit en de finesse van Cabernet. Alles in een perfecte balans, een goede wijn waardig!
Aparte vinificatie van de twee druivenrassen omdat ze niet elk op hetzelfde moment optimaal rijpen. Fermentatie, daarna maceratie gedurende drie weken met dagelijks overpompen en temperatuurregeling. Rijping gedurende 8 maanden in vaten, filtratie voor het bottelen.
Combineer deze wijn met fijne delicatessen, rood vlees of met mooie kazen.
De wijn wordt geproduceerd door 100% Barbera, volgens de appassimento-methode. De druiven zijn gedroogd om de wijn meer intensiteit en zoetheid te geven. Deze wijn is, in tegenstelling tot ...
Meer over deze wijn
Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d'Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als "onder de vijfde groei ...
Meer over deze wijn
Dankzij een hoog kleigehalte in de bodem is deze Zuid-Afrikaanse Chardonnay vol en subtiel tegelijk. Strogeel van kleur en met een diversiteit aan geuren en smaken. Met de frisheid van ...
Meer over deze wijn
Martini Asti is een prachtige Italiaanse mousserende wijn. De wijn is gemaakt van de Muskaat druif en heeft een zachte en rijpe smaak. De steile en zonovergoten heuvels in het hart van ...
Meer over deze wijn