Intense en zoete aroma's van rijp tropisch fruit en citrusvruchten. Verder bevat de wijn tonen van witte bloemen. In de mond rijk aan textuur en expressief, maar tegelijkertijd puur en fris, met een stevige rondheid.
Heldere gele kleur met tinten van goud. Intense en zoete aroma's van rijp tropisch fruit en citrusvruchten. Verder bevat de wijn tonen van witte bloemen. In de mond rijk aan textuur en expressief, maar tegelijkertijd puur en fris, met een stevige rondheid. De wijn heeft een zachte aanhoudende afdronk met een kruidige toon.
Handmatig geoogst wanneer de druiven 28 Brix (suikerpercentage) bereiken. De druiven worden ontsteelt en er vindt een handmatige selectie plaats. De druiven worden geperst met een tijdsduur van 4 tot 6 uur. De gisting vindt plaats in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 16°C met geselecteerde gisten. Na het bereiken van 12° tot 12,5° alcohol, en 60 tot 70 g suiker, wordt de wijn gekoeld om de alcoholische gisting te stoppen. Daarna rust hij 4 maanden op fijne resten. Tot slot wordt de wijn gefilterd en gebotteld.
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn
De Barbera d'Alba 2023 van Marco Porello komt uit de steile wijngaarden rondom de gemeente Canale in Piemonte, waar de bodem bestaat uit kalk, zand en klei. De druiven worden handmatig ...
Meer over deze wijn
De druiven voor deze wijn worden midden oktober met de hand geplukt. De wijn is robijn rood van kleur. Hij heeft krachtige en fruitige aroma’s en specerijen waaronder vanille. Goed ...
Meer over deze wijn