Roze cava van pinot noir en monastrell. Pinot noir wordt ook gebruikt voor de productie van champagne en de druif monastrell is beroemder onder zijn Franse alias mourvèdre. Heerlijk als aperitief of bij tapas. Alcoholpercentage: 11,5%. Inhoud: 75cl.
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Deze rosé champagne van De Saint-Gall wordt gemaakt van 84% chardonnay. Hij krijgt zijn kleur door de toevoeging van 16% rode wijn gemaakt van pinot noir druiven uit de champagnestreek. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Een schitterend heldere Champagne met aroma's van amandel en brioche. De mond is rijk en zacht met complexe honingsmaken. Een fijne, gebalanceerde Champagne die je graag naast je dessert wil drinken.
Meer over deze wijn
Grappig genoeg is het begrip 'Crémant' oorspronkelijk ingevoerd door wijnproducenten in de Champagnestreek. Het begrip gaf aan dat een wijn een relatief lage flesdruk had, in ieder geval in ...
Meer over deze wijn
Deze mousserende rosé wordt gemaakt door een Catalaanse cava-specialist met Belgische roots. Het is een cava-blend van 80% macabeo, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot noir. Na de ...
Meer over deze wijn
Rode wijn uit de hak van Italië, gemaakt van 100% primitivo. Deze druif wordt in Californië ook wel zinfandel genoemd. Hij heeft een dikke donkere schil en kan daardoor uitstekende wijnen ...
Meer over deze wijn
Premier Cru Chablis uit Mont de Milieu krachtig, elegant en complex. Met citroen, witte bloemen en mineraliteit. De ideale wijn bij schaal- en schelpdieren, bij voorkeur oesters. Alcoholpercentage: 12,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
*Laag in alcohol én laag in calorieën. Zuid-Afrikaanse pinot noir met slechts 6% alcohol en maar 10 gram restsuiker per liter. Dat maakt deze rode wijn een bewuste keuze. Serveer hem als ...
Meer over deze wijn