Warme, zwoele Italiaanse rode wijn. Met een donkerpaarse kleur en een expressieve geur: rijp fruit van kersen, bramen, pruimen en rode bessen, maar ook allerlei anders, zoals tabak, donkere cacao en zoete specerijen. Rijpe tannines geven de wijn zachtheid. De mooie zuren ernaast zorgen voor een perfecte balans. Een goed huwelijk tussen Nero d’Avola en Syrah.
Een wijn voor later op de avond na het eten, lekker met een plank vol kazen. Of anders bij het avondeten, denk dan aan pasta bolognese, stevige risotto, grillen op de barbecue, gerookte ham, maar ook, net wat spannender, aan gebakken vis.
De wijn is robijn rood van kleur. Intense geur van rode bes, wilde aardbei en granaatappel. In de smaak veel rood fruit, lichte vanille tonen en milde tannines. ...
Meer over deze wijn
Intens rode kleur met een paarse gloed. In de smaak vol sap met herkenbare tonen van zwarte bessen en rijpe kersen. De wijn heeft een mooie kruidigheid en hints van vanille door de ...
Meer over deze wijn
Bij de Siciliaanse coöperatie Inycon zijn meer dan 2.300 druivenboeren aangesloten. Deze shiraz wordt gemaakt van biologisch verbouwde druiven. Hij is krachtig met cassis, bramen, chocola en ...
Meer over deze wijn
Inycon is een Siciliaanse coöperatie die van de druiven van verschillende boeren heerlijke wijnen maakt. De nero d’avola is een lokale druif die op Sicilië het beste tot zijn recht komt. Alcoholpercentage: 13,5%. Inhoud: 75cl.
Meer over deze wijn
Zuid-Afrikaanse Chardonnay in bourgogne-stijl. Met een prachtige balans tussen het frisse fruit (citrus, limoen, ananas), zachte butterscotch en kruidig eiken. Je proeft dat de wijn op hout ...
Meer over deze wijn
Een heerlijke zoete witte wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk ...
Meer over deze wijn
Bij de nieuwe Chileense indeling op terroir is de wijngaard rond de oude bodega in Angostura ingedeeld bij het terroir onder invloed van de Andes, dus als 'Gran Terroir de los Andes'. Dit ...
Meer over deze wijn
Deze Appassimento is gemaakt van 100% Negroamaro Passito druiven. De druiven worden drie weken lang gedroogd op de wijnstokken en worden met de hand geplukt. Daarna volgt de maceratie op de ...
Meer over deze wijn