Frisse, droge wijn met milde zuren. Fruitig en een tikkeltje kruidig en daardoor zo lekker bij de zilte smaak van garnalen, zeekraal en sushi. Vlakbij, net over de grens, worden de heerlijkste wijnen gemaakt. Vlinderlicht wit met fruitige aroma's en opwekkende, verfrissende zuren. Sommige zijn droog, andere hebben een wat milde nasmaak met een klein zoetje erin, maar allemaal komen ze vooral heel vriendelijk over. Daarom zijn Duitse wijnen zo fijn om gezellig mee te borrelen. Als je op het etiket de aanduiding 'Classic' ziet, heb je met een droge wijn te maken.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn