Deze wijn is gemaakt van shiraz en cabernet druiven, voornamelijk uit Barossa, Mc Laren Vale en Coonawarra. De rorde wijn is zodanig op hout gelagerd, dat het hout niet de frisheid en het fruit in de wijn domineert. Je proeft een zeer rijke wijn met de typische zoete kruidigheid van uitstekende Australische shiraz, in combinatie met structuur van de toegevoegde cabernet sauvignon.
Dit is een lichtzoete Gluhwein voor gezellige, winterse momenten. Met de warme van kaneel en sinaasappel. Lekker om op te warmen en te drinken bij speculaas of oliebollen. ...
Meer over deze wijn
In de wijngaarden rondom de plaats Asti wordt veel moscato verbouwd. Daarvan wordt deze lichtzoete, mousserende gemaakt met de smaak van rijpe druiven. Lekkere wijn om in de zon van te ...
Meer over deze wijn
Chique dinerwijn. Krachtig, maar niet zwaar en daardoor heel geschikt voor bij rood vlees en wild. Montepulciano ligt zuidelijker dan Chianti. Het is er beduidend warmer en dat proef je in ...
Meer over deze wijn