Een krachtige, zoete rode wijn gemaakt naar voorbeeld van de Chinese Chefoo wijn. Een melange van kruidige zoete Europese wijnen, aangevuld met extra zoete most maken deze wijn heerlijk zacht.
Aanbevolen bij pittige Oosterse gerechten en als dessertwijn.
Zoals bekend zijn veel Oriëntaalse gerechten pittig of gemaakt met veel kruiden. Om toch nog wat van de wijn te proeven moet je dus wel een stevige wijn hebben bij dit soort maaltijden. Daarbij komt dat veel Chinezen dol zijn op zoetigheden. Daartoe hebben zij de Chefoowijn heel zoet gemaakt.
Klassieke combinatie van zuidelijke druiven, op het fruit gemaakt. Heerlijk sappig, met frisheid, rode kersen, niet heel krachtig, maar open en verleidelijk, met fijne zuren, heel fruitig en ...
Meer over deze wijn
Ambitieus gemaakte Zuid Afrikaanse witte wijn. Citroengeel. De geur is expressief en complex, de smaak aromatisch: rijp geel fruit, sinaasappelschil, volle abrikozen, gedroogde bloemen, ...
Meer over deze wijn
Edda ('zij' in het dialect van Salento) is de vrouwelijke en sensuele ziel van San Marzano. Het is een complexe witte wijn, vol mediterrane tonen. Merkbare zuurgraad verweven met een ...
Meer over deze wijn
Spectaculaire Siciliaanse witte wijn. Zachtgeel van kleur. Met in de geur intens tropisch fruit (guave, mango), jasmijnbloemen, perzik, abrikoos, citrus en verse acaciahoning. De wijn is ...
Meer over deze wijn